WEDSTRIJD MFC SI Heusden-Zolder - ZVC Leopoldsburg  4 - 4  (1-3)

DATUM 20-01-2012  20:00

DOELPUNTEN

VERSLAG Geen gebrek aan inzet bij onze beloften, maar eens te meer kunnen zij een riante voorsprong niet behouden.

Na 2 minuten schiet Heusden-Zolder de 1 - 0 op het scorebord, maar de jongste ZVC-er, Nick Van Kort, lukt op schitterende wijze de gelijkmaker: 1 – 1. Eer wij een kwartier ver zijn hebben Mike Verheyen en Lorenzo Trabucco de stand naar 1 – 3 gekrikt. Ruststand. Redelijk geruste gezichten bij de ZVC-aanhang.

Vlak na de rust verhoogt diezelfde Trabucco meteen de score tot 1 – 4, na een bijzonder fraaie combinatie. Doch daarna zakt – waarom mag Joost weten – de beloftenploeg in mekaar en kan Heusden-Zolder nog 3 keer tegen scoren.

Men beweert dat de tijdwaarnemer blijkbaar de klok – al dan niet opzettelijk – 3 minuten lang heeft gestopt, anders had er allicht winst voor ons ingezeten. Hoe dan ook, de man krijgt van ons het voordeel van de twijfel... (Ph. Van Beeck)

ZVC speelde met: Peeters, Pauwels, Munters, Van Kort, Verheyen, Bormans, Boufidis, Festjens, Trabucco, Boonen, Wawrzak.